Despre noi

Green Davero este un distribuitor de ingrasaminte si fertilizanti pentru productia agricola. Grupele de produse distribuite sunt reprezentate de ingrasaminte hidrosolubile pentru aplicarea prin irigare, ingrasaminte foliare, ingrasaminte destinate culturilor ecologice, ingrasaminte organice pentru fertilizarea de baza precum si turba si substraturi.

Distributia produselor se face prin intermediul partenerilor nostrii: fitofarmaciile.

Pe langa produse, Echipa noastra va ofera solutii tehnice si consultanta privind nutritia culturilor in vederea obtinerii unor productii ridicate dar si a unei calitati superioare. Suntem constienti ca fermierii nostrii trebuie spijiniti cu sfaturi tehnice pertinente pentru a obtine productii ridicate la un nivel calitativ corespunzator pentru a putea concura cu produsele venite din import.

Pentru o utilizare corecta a fertilizantilor, biostimulatorilor si ingrasamintelor punem la dispozitia cultivatorilor planuri de nutritie adaptate in functie de conditiile concrete din ferma, tehnologiile aplicate, seceta/grindina etc.

Fertilizantii si ingrasamintele destinate culturilor ecologice sunt certificate conform reglementarilor europene referitoare la produsele ce pot fi folosite in sistemele de agricultura ecologica.

Ceea ce diferentiaza firma Green Davero este faptul ca oferim tehnologii complete de nutritie vegetala adaptate conditiilor pedo-climatice specific fermei.