NEWCAL

aplicabil_foliar aplicabil_fertirigare


APROVIZIONARE CU CALCIU PENTRU MENȚINEREA ECHILIBRULUI NUTRIȚIONAL DIN PLANTĂ

NEWCALNEWCAL este un fertilizant lichid extrem de pur, ce are o concentrație ridicată de clorură de calciu. Asigură prevenirea carențelor și tratarea bolilor fiziologice ar fi pătarea neagră a fructelor la măr (bitter pit), putregaiul apical al fructelor la tomate. În plus este recomandat pentru a crește consistența fructelor, să le îmbunătățescă durata de păstrare precum și pentru colorare.

Produsul conține calciu ușor asimilabil, substanțe umectante și adezive care-l fac potrivit pentru amestecul cu alte substanțe active folosite în mod normal în agricultură.

PRODUSUL ESTE ACCEPTAT ÎN SISTEMELE DE AGRICULTURĂ ECOLOGICĂ

 

COMPOZIȚIA: % w/w (echivalentul a w/v la 20°C)

Calciu (CaO) solubil în apă                  16.8% w/w (22.1% w/v)

 

PROPRIETĂȚI FIZICE ȘI CHIMICE:

Densitatea (la 20°C): 1.32 g/ml

pH (soluție apoasă 1% w/w): 7.0 ± 0.5 u. pH

Conductivitate electrică (soluție apoasă 1 g/l): 864 µS/cm

CULTURA DOZA PE APLICARE MOMENTUL DE APLICARE ȘI RECOMANDĂRI
Foliar*
MĂR ȘI PĂR 5 – 7.5 l/ha După 15 zile de la faza de formare a fructelor se vor face 5 tratamente
SPECII POMICOLE SÂMBUROASE, VIȚA DE VIE 3 – 4.5 l/ha După 15 zile de la faza de formare a fructelor se vor face 2-4 tratamente
TOMATE PENTRU CONSERVARE 2 – 4.5 l/ha După 15 zile de la faza de formare a fructelor pe primul etaj se vor face 4 tratamente
TRATAMENT DE PĂSTRARE Scufundați fructele într-o soluție de 1.5% pentru 30-60 de secunde
FERTIGARE Folosiți o concentrație de maxim 0.1-0.2%
*Doza este calculată pentru un volum de apă de 1000 l / ha

AMBALARE: 5 L – 10 L – 20 L